Ολοκληρώθηκε η νέα Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου ‘‘Άγιος Σάββας’’.

    Ένα ολοκαίνουριο και πλήρως εκμοντερνισμένο site το οποίο εμπεριέχει και αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των σύγχρονων εργαλείων του web creation. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των δυνατοτήτων της ιστοσελίδας τα οποία αξίζει να αναφερθούν είναι:

  • Responsive skin, το οποίο επιτρέπει στην ιστοσελίδα να αναπροσαρμόζει το μέγεθος της ανάλογα με την συσκευή από την οποία την βλέπουμε, αλλά και το μέγεθος της οθόνης μας.
  • Πλήρως διαχειρίσιμο περιβάλλον, το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές της σελίδας να έχουνε πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να μπορούν να αλλάξουν σχεδόν τα πάντα! Χωρίς δύσκολες τεχνικές και χωρίς την ανάγκη βοήθειας τρίτων.
  • Τρείς διαφορετικές κατηγορίες άρθρων τα οποία εμφανίζονται και όλα μαζί αλλά και ανά κατηγορία, για να έχει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν.
  • Παρουσίαση όλων των βιογραφικών του ιατρικού προσωπικού, χωρισμένα ανά κατηγορία ειδικότητας (ανά τμήμα), και ολοκληρωμένη αναλυτική παρουσίαση του όποιου επιλεγμένου και ανά τμήμα αλλά και κατά μονάδα.

    Αυτές είναι κάποιες από τις δυνατότητες  της τελευταίας μας δημιουργιας.


Δείτε την Ιστοσελίδα του Νοσοκομείου ‘’Άγιος  Σάββας’’

Δείτε άλλα website που έχουμε δημιουργήσει.

Print
Συγγραφέας: Νίκος Γκιώνης
0 Σχόλια

Κατηγορίες: Κατασκευή WebsiteNumber of views: 4992

Tags: websitemobileoptisoftΔιαδίκτυο

Γράψτε ένα σχόλιο

Όνομα:
Email:
Σχόλιο:
CAPTCHA image
Δώστε τον κωδικό που που φαίνεται πιο πάνω, στο παρακάτω κουτί
Υποβολή

Name:
Email:
Subject:
Message:
x